reede, 30. mai 2008

Ka loojang mõjub rahustavalt

Kuna pesade lõhkumise teema läks paljudele hinge siis pean üht-teist seletama ja teema lõplikult lukku panema. Mulle see teema ei meeldi ja ega sellest vatramine enam mune tagasi too! Kuigi rääkima peab! Ja eks ta parem ole kui sellega tegeleb ajakirjandus (link) - jõuab rohkemateni! Olen kindel, et need inimesed kes minu blogi külastavad ja ka need kes ajakirjandusest ühendust võtsid  - hoolivad loodusest ja naudivad hetki looduses!
Ilusaid hetki kõigile loodusesõpradele!

Pildil olevast pesast ei kooru mitte ühtegi pehmet ja piuksuvat tibupoega sellel aastal!


2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Kahju jah, et Eestis on palju inimesi kes loodusest ei hooli ning oma egaoga ühte "tuppa" ära ei mahu. Jääb vaid loota, et looduse rüüstamine kunagi meie ühiskonnast välja kasvab. Enamasti hakkavd asjad just kodusest kasvatusest pihta. Nii, et keskendugem lastele. Eks seda on lihtne öelda aga paraku kipub meie kiire elutempo juures aega lihtsalt väheks jääma. Ööpäevas on ainult 24 tundi....

ArvoS ütles ...

Vaevalt, et looduse rüüstamine kunagi kaob. See on ju hea võimalus näitamaks oma jõudu! Kurb tõdemus. Kindlasti oleks abi sellest kui lapsed viibiksid rohkem looduses koos haritumatega mitte ei mängiks arvutis "purustamise ja lõhkumise" mänge! Looduses toimub ikka väga palju huvitavat - ole tegija ja oska näha!