teisipäev, 15. jaanuar 2008

Olympus 770 SW -ga jõulupeol (9X)

Tuli mõte katsetada Olympus 770 SW -d võimalikult erinevate võtete tegemiseks. Ehk siis selleks milleks keskmine inimene oma "seebikat" kasutab. Jõulupidu hotellis Viru tundus selleks igati hea võimalus. Piltidega on kasutatud automaatseid parandusvahendeid, tehtud auto levelid, -kontrast ja -värv ja tibake teravust (erandiks on kolmas pilt - nägude ja valge päästmiseks tuli rohkem vaeva näha).

Asjast.
Teatriinimestel on omapärane huumorimeel - kutsuda müügiinimesed etendusele ja panna ülesse selline reklaam ...
Vaade hotellist linnale hämaruses
Üks pidulikum kui teine ...
Esinejad
Tantsu voorus olid kõik tegijadÖösel sai korra veel käidud rõdul.

Kahjuks jõuluvana peol ei käinudki. Vahest jõuluvana jaanuaris juba magab? Siiski käis ka minul jõuluvana - tänud Hannes!

Koju sõites sai tehtud peatus rannas

Fotokast - Olympus 770 SW on paljude heade omadustega kuid tavapildistamiseks ei ole mitte parim lahendus. Eeldasin, et pildi saaks printida A4 paberile - enamus piltidest selleks siiski ei sobi. Heas valguses olen saanud siiski päris häid kaadreid - palju selliseid hetki on? Enamasti on meil siiski tegemist "kehva suusailmaga" või sisetingimustega. Tugev pildimüra, aeglased menüüd ja jõuetu välk on asjad mille kallal tuleks veel töötada. Hakkas häirima ka eelvälgu ja põhivälgu vaheline suur viivitus sest pildistatav jõudis enamasti pea ära keerata või silmad sulgeda. Valge balansist ja üle keeratud värvidest pole vist mõtet rääkidagi. Tavalise väljaulatuva objektiiviga kaamera on kindlam valik. Samast kaamerast on olnud juttu ka varasemates kannetes.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Olgu kuidas on aga tulemus on kuidagi armsalt tuttav!